Jak ugotować długą pieczeń wołową Brisket

Roast beef brisket jest jednym z ulubionych dań wszystkich, jest to łatwe do przygotowania i smaczne danie. Tutaj porozmawiamy o tym, jak ugotować długi pieczony mostek wołowy.

Składniki:

Long roast beef brisket

Mąka

Cukier

Sól

Oliwa z oliwek

Sposób przygotowania:

Dobrze oczyść mięso i poklep je do sucha. Teraz dodaj mąkę, cukier, sól i oliwę z oliwek i dobrze natrzyj.

Umieść mięso w piekarniku i piecz przez 1 godzinę w temperaturze 180°C (350°F).

Teraz wlej trochę wody na dno patelni i przykryj ją. Po 2 godzinach mięso jest ugotowane.

Wyjmij je i dobrze pokrój w plastry.

Wnioski:

Jest to smaczne i pyszne danie i jeśli szukasz szybkiego przepisu to ten jest najlepszy.